5 Aralık 2013 Perşembe

Tango – Görüntülü Konuşma Video İletişim Programı FULL APK

Tango


Android cihazlar üzerinden görüntülü konuşma yapabileceğiniz bir uygulama olan Tango ile android cihazlar arası görüşme yapabileceğiniz gibi PC yada İos cihazlar arasında da bu özelliği kullanabilirsiniz.
Video ile mesajlaşabilme özelliği de bulunan bu programda Görüntülü bir telesekreter görevi de görmekte, oldukça yaygın olarak kullanılan uygulama kolay kullanım özelliği ile de dikkat çekiyor.
Uygulama ile görüşme yapabilmek için karşılıklı cihazların ikisinde de yüklü olmalıdır, 8mb lık boyutu ile de cihazınızın hafızasında çok yer kaplamaz.
Tango’yu kullanan arkadaşlarınızı uygulama Otomatik olarak size gösterecektir

tangotextvoicevideocalls 556 1 small Tango   Görüntülü Konuşma Video İletişim Programı tangotextvoicevideocalls 556 2 small Tango   Görüntülü Konuşma Video İletişim Programı tangotextvoicevideocalls 556 3 small Tango   Görüntülü Konuşma Video İletişim Programı tangotextvoicevideocalls 556 small Tango   Görüntülü Konuşma Video İletişim Programı

Tango Görüntülü Arama Programı İndirmek İçin Tıklayınız 

 KURULUM
1-APK İNDİRİN
2-TELEFONUNUZA ATIP KURUN
3-OYNAYAIM EGLENİN

WarTR

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU BLOGUM YAZARIYIM SİZLER BU BLOGU BEGENMİYOR OLABİLİRSİNİZ YADA BEGENİYOR OLABİLİRSİN AMA OYUNLAR VE DİGER PROGRAMLAR ÇALIŞMAKTADIR DENENMİŞTİR HABERLERDE ARAŞTIRILMIŞTIR GERÇEKTİR.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Androıd.