1 Aralık 2013 Pazar

iPhone’nunuzun Kamerasını Profesyonelleştirin

iPhone’nunuzun Kamerasını Profesyonelleştirin

 

PhotoLensKit 

 

 

Phone ile en çok yapılan şeylerden biri kuşkusuz fotoğraf çekmektir. Fotoğraf çektikten sonra bunu düzeltebileceğimiz ve sosyal medyada paylaşabileceğimiz onlarca program var. Fakat bu programların çoğu fotoğrafların çözünürlüklerini değiştiriyor ve resmin genel kalitesi düşüyor. Bundan dolayı da özellikle iPhone’lar için geliştirilen kamera kitleri çok işe yarıyor.

 

Piyasada bir çok kamera aksesuarı bulunmakta ama bunların fiyatları bu tanıtacağım kamera kitine göre oldukça pahalılar; bende bu yüzden sizler için sadece 23,99 dolar fiyatla satılan 3 in 1 kamera setini tanıtıyorum. Ürün Black Friday kapsamında indirimli olarak satılıyor. Ürünün teknik detaylarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
3 adet kamera apartını kısaca tanıtmak gerekirse biri 180 derecelik geniş görüş açısına sahip bir lens. Son günlerin modası balık gözü içinde bir lens bulunuyor. Benim en çok önemsediğim ise makro çekim. Makro çekim içinde bir lens bulunan bu kitin nasıl işlediğini merak ediyorsanız lütfen videoyu izleyin. Kamera lensleri iPhone 4/4S/5/5S için kullanılabiliyor. Telefonun kamerasına mıknatıs yoluyla yapışan lenslerin 200 TL ye satılan lenslerden hiç bir farkının olmadığını da rahatlıkla söyleyebilirim.


wide angle iPhonenunuzun Kamerasını Profesyonelleştirin

fixeye iPhonenunuzun Kamerasını Profesyonelleştirin

Macro iPhonenunuzun Kamerasını Profesyonelleştirin

 

WarTR

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU BLOGUM YAZARIYIM SİZLER BU BLOGU BEGENMİYOR OLABİLİRSİNİZ YADA BEGENİYOR OLABİLİRSİN AMA OYUNLAR VE DİGER PROGRAMLAR ÇALIŞMAKTADIR DENENMİŞTİR HABERLERDE ARAŞTIRILMIŞTIR GERÇEKTİR.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Androıd.