1 Aralık 2013 Pazar

Ocak Ayında Üretime Başlayacak Galaxy S5′in İki Versiyonu Tanıtılacak, Galaxy Gear 2 de Yolda!

Ocak Ayında Üretime Başlayacak Galaxy S5′in İki Versiyonu Tanıtılacak, Galaxy Gear 2 de Yolda!

 

http://www.andronova.net/wp-content/uploads/2013/11/samsung-logo.jpg 


Söylenti  değirmeni hızla dönmeye devam ediyor. 2014 yılının birinci döneminde tanıtılması beklenen üst seviye akıllı telefonlara dair yeni iddialar ortaya atılıyor

Galaxy S5 cephesinden haberler bu defa Güney Kore medyasından geliyor. Samsung’a ilişkin haberlerde güvenilir bir kaynak olarak değerlendirilen ETNews yayınladığı raporda Galaxy S5 üretimine ocak ayında başlanacağını bildirdi. Ocak ayında 800.0000-1.000.000 milyon arası üretim gerçekleştirilecek. Telefonun resmiyet kazacağı dönem olarak gösterilen martta ise bu rakam 8-10 milyon seviyesine yükselmiş olacak.
ETNews ayrıca Samsung’un 2 farklı Galaxy S5 versiyonu üzerinde çalıştığını da duyurdu. Söz konusu modellerden biri “Premium” kategorisinde yer alacak. Samsung bu modelde esnek OLED ekrana ve metal gövdeye yer verecek. Diğer modelde ise plastik kasa ve esnek olmayan OLED ekran kullanımı devam edecek.
Galaxy S5′te yer verilmesi beklenen teknik özellikler; 5-inç ekran, 64- bit Exynos işlemci, optik görüntü sabitleme teknolojisinden yoksun ancak 4K video kaydı gerçekleştiren 16MP çözünürlüklü arka kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, TouchWiz kullanıcı arayüzünün yeni  versiyonu, 3GB RAM ve 4.000mAh kapasiteli pil. Telefonda yer alacak pilin bu kapasitede olması durumunda en dikkat çeken özellik kuşkusuz pil kapasite olacaktır.
ETNews tarafından yayımlanan raporda ayrıca Galaxy Gear 2 modelinden de söz ediliyor. Siteye göre Samsung, Galaxy S5 ile birlikte akıllı saatin ikinci jenerasyonunu tüketicilerin beğenisine sunabilir. Galaxy Gear eksiklikleri konusunda bir hayli eleştirildi. Bildirim görüntüleme noktasındaki eleştirilere yayınladığı kapsamlı güncelleme ile yanıt veren Samsung’un bir diğer eleştiri konusu saatin kalın kasa yapısını ise yeni versiyonda gidermek hedefinde. Gelen haberlere göre Galaxy Gear 2, bir önceki modele nazaran %15-20 daha ince yapıda olacak .

WarTR

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU BLOGUM YAZARIYIM SİZLER BU BLOGU BEGENMİYOR OLABİLİRSİNİZ YADA BEGENİYOR OLABİLİRSİN AMA OYUNLAR VE DİGER PROGRAMLAR ÇALIŞMAKTADIR DENENMİŞTİR HABERLERDE ARAŞTIRILMIŞTIR GERÇEKTİR.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Androıd.