1 Aralık 2013 Pazar

LG G2 için Android 4.4 Güncellemesi Ne Zaman Başlayacak?

LG G2 için Android 4.4 Güncellemesi Ne Zaman Başlayacak?

 

lg-g2 

Android 4.4 KitKat’in tanıtılması üzerinden bir ay geçti. Şu an için Nexus modeller, HTC One ve Galaxy S4′ün Google Play versiyonları ve Moto X, Android 4.4 güncellemesine kavuşmuş durumda. Diğer Android üreticilerinden ise güncellemeye ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelen haberlere göre Samsung ve HTC ocak ayında üst seviye cihazları için Android 4.4 güncellemesini başlatacak. Sony ise 2014′ün ilk çeyreğinde ilk olarak Xperia Z serisi için Android 4.4′ün dağıtımına gerçekleştirecek.
Bir başka Android üreticisi LG ise resmi Twitter hesabı üzerinden LG G2 için Android 4.4 güncellemesinin takvimini soran bir kullanıcıya dağıtımın 2014′ün ilk çeyreğinde başlanacağı bilgisini verdi. Net bir tarih verilmedi, fakat LG G2 sahipleri en geç mart ayında Android’in en güncel sürümüne kavuşmuş olacak.
Nexus 5′in ilham kaynağı olan LG G2 sahip olduğu tasarım, teknik özellik ve fiyatı itibariyle birçok kesimin takdirini kazanmayı başardı. Arka bölüme konumlandırılan fiziksel butonlarla yeni bir anlayışın kapılarını aralayan telefon, stüdyo kalitesinde ses kaydı, optik görüntü sabitleme teknolojisi sunan 13MP çözünürlüklü arka kamera, 5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlükte oldukça etkileyici ekran, 3.000mAh kapasiteli batarya ve Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 800 platformuyla yılın ikinci yarısına damga vuran modellerin başında geliyor.

lg g2 LG G2 için Android 4.4 Güncellemesi Ne Zaman Başlayacak?

 

WarTR

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU BLOGUM YAZARIYIM SİZLER BU BLOGU BEGENMİYOR OLABİLİRSİNİZ YADA BEGENİYOR OLABİLİRSİN AMA OYUNLAR VE DİGER PROGRAMLAR ÇALIŞMAKTADIR DENENMİŞTİR HABERLERDE ARAŞTIRILMIŞTIR GERÇEKTİR.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Androıd.